Contact Me
Do you like my works? Contact me...

Contacts

My Happy Clients

 • Благодарим ти за невероятните кадри и така красиво уловената емоция, Ванка! Направи сватбата ни скъп и незабравим спомен за нас и успя да пресъздадеш чувствата ни по страхотен начин! Благодарим ти безкрайно за професионализма и приказката, която създаде!

  With so much love!

  Raly and Stoyan Stoyanovi

 • Ако искате да имате незабравими спомени, пресъздадени с много въображение, талант и оригиналност във фотография, човекът е само един – сватбен фотограф Иван Вандов. Ванка, благодарим ти за вскички усилия и цялото старание, което положи, за да се радваме на милите спомени от сватбата ни, запечатани на твоите прекрасни снимки! Желаем ти от сърце успех и вдъхновение! Не спирай да радваш хората и да им подаряваш емоция, ти го можеш!

  Don’t stop making people happy!

  Alina & Karen

 • Хубави моменти, страхотна фотосесия, отличен сватбен фотограф и професионалист. Вандов пресъздаде нашите идеи в реалност даже им вдъхна и капка оригиналност. Не спираше да снима докато не получи това което търси. Препоръчваме го на всеки, който търси по – специална фотосесия за своята сватба, бал или рожден ден.

  Best wishes!

  Family Ochkovi